Elke dag open van 16:30-22:30

Voorwaarden

Huishoudelijke mededelingen

Bent u jarig? Wij trakeren!

Iedereen krijgt op de dag van zijn of haar verjaardag een all-in menu arrangement cadeau van wereldrestaurant Atlantis Almere. Legitimeren is verplicht bij de receptie. Minimaal 2 volwassenen!

Zelfbediening

Binnen ons concept bent u vrij om zelf te bepalen hoeveel gangen u gaat dineren en welke volgorde. Advies is om eerst het assortiment te bekijken en dan pas te beginnen met eten.

All you can eat and drink!

Onbeperkt eten en drinken binnen het tijdsbestek van het door u gekozen arrangement: 2 uur, 2,5 uur of 3 uur lang. Alcoholvrije consumpties, bier en wijn zijn inbegrepen. Ook hier geldt NIX18!

Tafelvoorkeur

Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de ‘tafelkeuze’ te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip!

Aankomsttijd

Te laat? 30 minuten na uw gereserveerde aankomsttijd loopt u het risico dat uw tafel wordt vergeven aan andere gasten. Het advies is ons te bellen onder nummer: 036-5344900 om de tijd aan te passen.

All-in menu

U betaald vooraf voor het door u aangegeven all-in menu (2, 2,5 en 3 uur) arrangement. Uw arrangement start na betaling van uw rekening. U betaald dus puur voor de duur van het verblijf.

Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten, dus mocht het gezelschap nog niet compleet zijn dan kunt u wachten in de lounge of in de aankomsthal.

Op factuur voor bedrijven

Zakelijk diner of personeelsuitje? De factuur opsturen kan vanaf 15 personen, maar dan moet het wel van te voren per fax (fax 036-5345511) of email (info@atlantisalmere.nl) aangevraagd zijn! Voor meer informatie kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken op het volgende telefoonnummer: 036-5344900.

1 gezelschap = 1 rekening

Om wachtrijen bij de receptie te beperken, één gezamenlijk rekening per reservering/tafel/gezelschap. Per persoon apart betalen is helaas niet mogelijk. Wij kunnen wij  contant geld voor u wisselen.

Langer blijven?

Als het gezellig is, dan vliegt de tijd voorbij! Wij bieden u dan de mogelijkheid om een half uurtje of een uur bij te kopen. Ongeacht welk arrangement u van te voren heeft besteld. De meerprijs voor een half uurtje zijn EUR 3,00 p.p. en voor een heel uur EUR 5,00 p.p. U kunt dit aangeven bij de receptie.

Ons assortiment

Wereldrestaurant Atlantis Almere biedt live-cooking entertainment met verschillende keukens, zoals: wok, sushi, grill en teppanyaki. Atlantis heeft één van de grootste internationale keukens van Nederland. Wij presenteren een onbeperkt allin menu waarbij u kunt genieten van alle alcoholvrije consumpties, bier, wijn en luxe desserts voor een vaste prijs!

Echte kwaliteit voor een vaste prijs

De formule van ons is uniek. “Je weet van te voren wat het gaat kosten. Neem maar van ons aan dat dit niet teveel is, als je de kwaliteit en de versheid van de producten in aanmerking neemt!”

Oosterse keuken
Dessertbuffet
American Food
188
Pokemons
21080
Verdwaalde gasten
21900
Versleten schoenzolen
17300
Overvolle buikjes